Ekstrakty roślinne

Część rośliny: owoc

Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu fenolowego: 75 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakty standaryzowane na zawartość witaminy C: 17 % i 25 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakty standaryzowane na zawartość 5-hydroksytryptofanu: 50 % i 99 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakty standaryzowane na zawartość witanolidów: 1,5 % i 5 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakty standaryzowane na zawartość bakozydów: 20 % i 50 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc

Ekstrakt standaryzowany na zawartość antocyjanidyn: 25 %
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kiełki

Ekstrakt standaryzowany na zawartość sulforafanu : 0,3%
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc

Ekstrakty standaryzowane na zawartość saponin: 20 % , 40 %, 60 % i 90 %
Ekstrakty o wartości DER: 4:1, 10:1, 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kwiat
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: cebula
Ekstrakt o wartości DER 4:1, 15:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kora
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakty o wartości DER: 4:1, 10:1, 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kwiat
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakty standaryzowane na zawartość kwasu hydroksycytrynowego: 50 % i 60 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt standaryzowany na zawartość bioflawonoidów cytrusowych: 40 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc

Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu elagowego: 40 % i 80 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakty standaryzowane na zawartość kofeiny: 10 % i 22 %

Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu gymnemowego: 25 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakt standaryzowany na zawartość gingeroli: 5 %

Ekstrakt o wartości DER 4:1, 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: część nadziemna
Ekstrakt standaryzowany na zawartość polifenoli: 4 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: żywica
Ekstrakty standaryzowane na zawartość kwasu bosweliowego: 40 % i 60 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona

Ekstrakt standaryzowany na zawartość teobrominy: 10 %
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt standaryzowany na zawartość cynaryny: 5 %
Ekstrakt o wartości DER 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt standaryzowany na zawartość escyny: 20 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: ziele
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu walerenowego: 0,8% Ekstrakt o wartości DER 2:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kwiat

Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń

Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu glicyryzynowego: 20 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc

Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: ziele
Ekstrakty o wartości DER: 4:1 i 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt standaryzowany na zawartość ginkgoflawonoidów: 24 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakty o wartości DER: 4:1, 10:1 i 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt standaryzowany na zawartość sylimaryny: 70 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakty standaryzowane na zawartość kurkuminy: 75 % i 95 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kiełki
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasów tłuszczowych: 25 % i 85 %

Ekstrakty o wartości DER: 4:1, 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt standaryzowany na zawartość kapsaicyny: 1 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt standaryzowany na zawartość piperyny: 95 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakty o wartości DER 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: ziele
Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: ziele
Ekstrakt standaryzowany na zawartość forskoliny: 10 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń
Ekstrakt o wartości DER 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kwiat
Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: ziele

Ekstrakt standaryzowany na zawartość krzemionki: 7%

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt standaryzowany na zawartość izoflawonów: 40 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liście
Ekstrakty o wartości DER 5:1, 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: kora
Ekstrakt o wartości DER 20:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt o wartości DER 4:1, 7:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść
Ekstrakt o wartości DER 4:1, 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona
Ekstrakt standaryzowany na zawartość polifenoli: 60 %
Ekstrakt standaryzowany na zawartość trans-resweratrolu: 98 %

Osoba kontaktowa

Część rośliny: liść

Ekstrakt standaryzowany na zawartość EGCG: 10 %

Ekstrakt standaryzowany na zawartość teiny : 40 % i kofeiny: 5 %

Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: nasiona

Ekstrakt standaryzowany na zawartość kwasu chlorogenowego: 30% i 45 %

Ekstrakt o wartości DER 4:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: korzeń

Ekstrakt standaryzowany na zawartość ginsenozydów: 8 %

Ekstrakt o wartości DER 4:1, 10:1

Osoba kontaktowa

Część rośliny: owoc

Ekstrakt standaryzowany na zawartość proantocyjanidyn: 36 %

Ekstrakt o wartości DER 10:1

Osoba kontaktowa

Aminokwasy i pochodne

Białka

Oleje roślinne i rybie

Osoba kontaktowa

Minerały i witaminy

Osoba kontaktowa

Substancje słodzące i prebiotyczne oligosacharydy

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa

Osoba kontaktowa